Segítség az ülőgarnitúra, kanapé bevonó anyagának kiválasztásához. A„BEDUIN”.

Segítség az ülőgarnitúra, kanapé bevonó anyagának kiválasztásához. A„BEDUIN”.

Segítség az ülőgarnitúra, kanapé bevonó anyagának kiválasztásához. A„BEDUIN”.

Szeretnénk segítséget nyújtani az ülőgarnitúra, kanapé vásárlás előtt állóknak a bútor bevonóanyagának kiválasztásához. Sok esetben kérik a tanácsunkat vásárlók, akik a kiválasztott ülőgarnitúra, kanapé előtt állnak tanácstalanul, hogy milyen szövetet válasszanak rá. Természetesen érthető a dilemma, mert egy ülőgarnitúrát, kanapét hosszú távra vásárol mindenki és szeretné, hogy nem csak szép, hanem időtálló is lenne. Nagyon sok szempont, igény elhangzik ilyenkor, például: kicsi gyerek van, macska van, kutya van stb.. Ezért próbáljuk megosztani az hosszú évek alatt megszerzett tapasztalatokat Önökkel, hogy a megvásárolt ülőgarnitúra vagy kanapé sokáig szép és kényelmesen használható legyen.
Most rendhagyó módon nem általánosságban beszélünk ülőgarnitúrák, kanapék kárpitjairól, bevonó anyagairól, hanem több részen keresztül konkrétan ajánlunk anyagot az ülőgarnitúrákra, kanapékra, felhasználva a vevői visszajelzéseket és a gyártói tapasztalatainkat.
Tehát vágjunk bele az első ajánlásba. Bútorszövet az ülőgarnitúra gyártó ajánlásával.
Első alkalommal a Beduin nevű szövetcsaládot ajánljuk ülőgarnitúráinkra, kanapéinkra.
Kinézet szempontjából egy divatos, a mai trendeknek megfelelő színekkel rendelkező bútorszövetet. Ami az egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy puha az anyag. A kárpitosaink nagyon szeretnek vele dolgozni, mert könnyen alakul és nagyon szépen meg tudják csinálni az ülőgarnitúrákat, kanapékat belőle. Könnyen felveszi a kanapék ívet, domborulatait, az ülőgarnitúrák támláján és karjain található ráncokat, hajtásokat. Az egyik anyag, amelyikből a legszebb ülőgarnitúrák, kanapék készülnek.
A Beduin anyag színmintája 16 színből áll, a tört fehértől a feketéig. Megtalálható benne a ma nagyon kedvelt és az ülőgarnitúrákon és kanapékon előszeretettel használt drapp, beige és világosbarna szín is, de található benne terrakotta, bordó és lila is. Nagy divat ma, hogy két színt kombinálnak az ülőgarnitúrákon, kanapékon. A Beduin anyag színválasztéka lehetővé teszi,hogy egészen a szelíd kombinációktól a legvadabb színösszetételekig alkalmazni tudjuk az ülőgarnitúrákon, kanapékon a megrendelőink igénye szerint.

beduin_08 beduin_05 beduin_04 beduin_90

Az anyag tartósságára, ellenállóságára vonatkozó, a gyártó által kiadott adatok igen impozánsak. A MartinDale teszt (dörzsteszt) eredménye 48.000-es, ami kimagaslóan jó eredmény. A színtartósság, szakítás, nyúlás pedig „A” kategóriás, ami egy ülőgarnitúránál, kanapénál igen fontos szempont. Tisztíthatósága is könnyűnek mondható, hiszen porszívóval, kárpittisztító géppel tisztítható, és kárpittisztító anyagokat is használhatunk. A kárpittisztító anyagokat először az ülőgarnitúrán, kanapén mindig egy nem látszó helyen ki kell próbálni, nehogy kárt okozzon az anyagban. Ennek az az oka, hogy annyi féle kárpittisztító anyag létezik már és nem ismerjük mindegyiknek a hatását.
Az anyag tapintása nagyon kellemes a struktúrájának köszönhetően. Igazán puha, kényeztető anyag, kellemes a bőrnek, akár órákig is szívesen heverészik a Beduin anyaggal bevont ülőgarnitúrán, kanapén az ember. Vásárlóink előszeretettel választják az ülőgarnitúrákra, kanapékra, és azt mondhatom, hogy idáig garanciális probléma nem fordult elő vele.

Összegezve: Nyugodt lelkiismerettel ajánljuk vásárlóinknak az ülőgarnitúrákra és kanapékra.

Kérjük, ossza meg velünk véleményét!

Copyright ©2013 Végtelen Kényelem