Segítség az ülőgarnitúra, kanapé bevonó anyagának kiválasztásához. A zselnilia anyagok általánosságban.

Segítség az ülőgarnitúra, kanapé bevonó anyagának kiválasztásához. A zselnilia anyagok általánosságban.

Segítség az ülőgarnitúra, kanapé bevonó anyagának kiválasztásához. A zselnilia anyagok általánosságban.

Folytatjuk a szövetek bemutatását, leírását, ezzel segítve az ülőgarnitúra, kanapé vásárlás előtt álló érdeklődőket. Ha ülőgarnitúra vagy kanapé vásárlása során elérkezünk, a szövet kiválasztásához sokszor elbizonytalanodik az ember. A bevonó anyag az, ami a kanapén kapja a közvetlen terhelést, a nagy igénybevételt, és ráadásul ez látjuk addig, ameddig az ülőgarnitúránk, kanapénk megvan. Természetesen lecserélhető az ülőgarnitúra, kanapé bevonó anyaga, de természetesen nem ez a cél. Sokszor látjuk a vásárlókon, hogy vannak anyagok, amikhez nincs bizalmuk, vannak anyagok, amelyek nem tetszenek, és vannak, amiket nem ismernek.

szovetminta-monaco-barna-6 szovetminta-velence-sarga szovetminta-kavics_c-fekete szovetminta-kavics_c-bordo

A szövetek közül a zseniliák, az úgynevezett hagyományos bútorszövetek azok, amelyek a legtöbb bizalmat kapják a vásárlóktól ülőgarnitúra, kanapé vásárlás alkalmával. Igaz az is, hogy az utóbbi időben megjelent nagyon sok új anyag, amelyek divatot teremtenek vagy a kinézetükkel, vagy valamilyen különleges tulajdonságukkal az ülőgarnitúrák, kanapék világában. Ezek az anyagok általában üstökösként jelennek meg, és kis kivétellel rövid időn belül el is tűnnek, vagy belesimulnak a kínálatba. A zsenilia anyagok viszont már hosszú évtizedek óta használatosak az ülőgarnitúrák, kanapék gyártásánál. A zseniliák azok az anyagok, amelyek az ülőgarnitúrákat, kanapékat kellemesen használhatóvá, otthossá teszik. Az ezekből az anyagokból készült ülőgarnitúrák, kanapék általában hosszú élettartamúak, könnyen tisztíthatók, és nem izzad bele az ember és nem is hideg, mint a bőrhatású anyagok. Most a zseniliákról általában beszélek, mert sajnos ezek között is van silány minőségű, de ezeket a gyenge minőségű zseniliákat mi száműztük a kínálatunkból. Megemlítek néhányat a teljesség igénye nélkül a kínálatunkból, amiket bátran ajánlunk az ülőgarnitúrákra, kanapékra, mert tapasztalatból tudjuk, hogy ezek a z anyagok jók.
Például az „Imre” névre hallgató kollekció. Közkedvelt a vásárlók körében. Hagyományos mintázatú, és minden mintáshoz tartozik egyszínű minta is, tehát kombinálható vele a kanapé. Minőségéről annyit tudunk mondani, hogy amióta használjuk, azóta nem fordult elő a belőle készült ülőgarnitúrákkal, kanapékkal garancia.
A másik zsenilia anyag a „Judy” névre hallgat. Ez egy dupla szövésű anyag, ami szintén rendelkezik a mintáshoz tartozó egyszínű mintával is. Minőségét tekintve csak jót tudunk erről is mondani, már a szövetminta tapintása is meggyőző. A „Judy”-ból készült ülőgarnitúráknál, kanapéknál hosszú élettartamra számíthatunk. Tehát összegezve a dolgot, a zsenilia szöveteket bátran ajánljuk az ülőgarnitúrákra, kanapékra, mert ezeket az anyagokat erre találták ki, és tényleg otthonossá, meleggé teszik az ülőgarnitúrákat, kanapékat.

Kérjük, ossza meg velünk véleményét!

Copyright ©2013 Végtelen Kényelem