Nyitható, ágyneműtartós kanapé?

Nyitható, ágyneműtartós kanapé?

komfort kinyitható kanapé1

Nyitható, ágyneműtartós kanapé?

Sokszor felmerül az a kérdés ülőgarnitúra, kanapé vásárlás előtt, hogy olyan kanapét szeretnének venni, ami nyitható is és ágyneműtartós is egyben. Az igény érthető, mert ha valaki vesz nyitható ülőgarnitúrát vagy nyitható kanapét, akkor ugye felmerül a kérdés, hogy az ágyneműt hova tegye. A helyzet az, hogy egy jó nyitható ülőgarnitúra vagy nyitható kanapé jó ágyszerkezetet kíván, viszont a jó ágyszerkezet helyet igényel. Az ülőgarnitúrákban, kanapékban ezt a helyigényt csak az ágyneműtartó rovására tudjuk megszerezni. Tehát egy jó nyitható ülőgarnitúra vagy nyitható kanapé nem rendelkezik ágyneműtartóval.
Igaz, hogy előfordul olyan nyitható ülőgarnitúra, nyitható kanapé, amiben van ágyneműtartó, de feltehetjük a kérdést magunknak, hogy mi is az ágyneműtartó. Az ágyneműtartó az, amit annak hívunk, vagy az, amit ágyneműnk elhelyezésére tudunk tényleg használni?
Mert az olyan nyitható ülőgarnitúra vagy nyitható kanapé, amelyik ágyneműtartós is, annak az ágyneműtartójába biztosan nem fér bele egy komplett ágynemű. Ráadásul ezek a nyitható ülőgarnitúrák, nyitható kanapék alacsony nyitásúak, ami azt jelenti, hogy nem ülőmagasságban van a fekvőfelület, hanem a föld fölött kicsivel.
Mindenképpen érdemes ülőgarnitúra, kanapé vásárlás előtt átgondolni azt, hogy érdemes-e egy pici ágyneműtartóért feladni egy jó ágyazhatóságot. Meg kell nézni, hogy az ülőgarnitúrába, kanapéba kínált ágyneműtartó valóban alkalmas-e arra, amire szeretnénk használni.
robbantottEz egy pici apróság, de higgyék el ha megvásároltunk egy ülőgarnitúrát vagy kanapét és otthon jövünk rá, hogy nem lehet az ágyat sem, és az ágyneműtartót sem úgy használni az ülőgarnitúrában, kanapéban ahogy gondoltuk, akkor már nem tehetünk semmit.

A Végtelen Kényelem ülőgarnitúra család lehetővé teszi ülőgarnitúrák, sarokgarnitúrák esetében, hogy a nyitható rész mellé ágyneműtartós elemet tegyünk, ezzel megoldva a fent tárgyalt problémát. A kanapé esetében viszont más megoldást kell keresni az ágynemű tárolására, ha kényelmesen szeretnénk aludni.
Összegezve: általában ülőgarnitúrákban, kanapékban a jó ágyszerkezet mellé nem fér ágyneműtartó, és ülőgarnitúra, kanapé vásárlás előtt ne csak az üléskényelmet próbáljuk ki, hanem kinyitva az ágyszerkezetet is próbáljuk ki, feküdjünk rá!

Kérjük, ossza meg velünk véleményét!

Copyright ©2013 Végtelen Kényelem