Nem talál olyan méretű ülőgarnitúrát, kanapét amilyenre szüksége van?

Nem talál olyan méretű ülőgarnitúrát, kanapét amilyenre szüksége van?

Nagyon sok esetben találkozunk olyan vásárlóval, aki azt mondja, hogy már lejárta a lábát és mégsem talált az elképzeléseinek megfelelő ülőgarnitúrát, kanapét. Hatalmas a kínálat az ülőgarnitúrák, kanapék piacán, de ha valaki jobban elmélyed benne és még van elképzelése is arról, hogy milyen ülőgarnitúrát vagy kanapét szeretne vásárolni, akkor hamar rájön, hogy nem mindig úgy van ahogy azt elképzelte. Sokszor látunk hatalmas hirdetéseket, tetszetős kanapékkal, ülőgarnitúrákkal, hihetetlenül kedvező áron, de amikor jobban megnézzük, akkor jövünk rá, hogy az öt legfontosabb tényezőből csak egy-kettő van jelen az adott terméknél.
Az öt legfontosabb tényező a következő: kényelem, méret, szövetválaszték, funkció, ár.
Az ülőgarnitúrák, kanapék esetében a kényelem elengedhetetlen, hiszen ki szeretne kényelmetlen ülőgarnitúrákat, kanapékat vásárolni.
Az ülőgarnitúrák, kanapék mérete megint egy nagyon fontos dolog, sok esetben meghatározó. Nyugodtan mondhatom, hogy a kínálatban szereplő ülőgarnitúrák, kanapék nagy többségének mérete fix, nem változtatható.
A szövet esetében is gyakori az, hogy a jó ár csak adott szövetekre érvényes, vagy egyáltalán nem kapható más bevonóanyaggal az adott ülőgarnitúra vagy kanapé.
A következő tényező a funkció. Vannak olyan ülőgarnitúrák, kanapék amiket például csak fix kivitelben, vagy nagyon silány minőségű ágyszerkezettel lehet megvásárolni, ami rögtön magyarázza a kedvezőnek tűnő árat.
És végül az ár, ami felteszi a pontot az ülőgarnitúrák, kanapék megvásárlására.
Akkor vásároltunk jól ha az öt tényezőnek megfelel az ülőgarnitúra vagy kanapé. Kényelmes, pont akkora méretű mint amekkora hely van, olyan funkciókkal rendelkezik, mint amilyenekre szükségünk van, mi választhattuk ki rá a szövetet és árban is elfogadható.
A Végtelen Kényelem bútorcsalád elemeiből összeállított ülőgarnitúrák, kanapék mind megfelelnek a fenti öt tényezőnek. Először is szerintünk ezek a legkényelmesebb ülőgarnitúrák, kanapék, és ezt a saját tapasztalatunk és a vásárlók visszajelzése alapján mondjuk. Másodszor a rendelkezésre álló elemek segítségével mindenkinek a saját igénye szerint lehet összeállítani az ülőgarnitúrákat, kanapékat úgy méretben mint funkcióban. Tehát tulajdonképpen mindenkinek egyedi ülőgarnitúra, kanapé készül, az általa megadott méretben és funkcióban. Tehát ha valaki nyitható ülőgarnitúrát, vagy kinyitható kanapét szeretne ágyneműtartóval akkor olyan lesz, ha teljesen fixre van szüksége akkor olyan lesz. Harmadszor pedig az ülőgarnitúrákra kanapékra a bevonóanyagot hatalmas szövetmintából választhatja ki a vásárló. A szövetmintában megtalálható minden típusú szövet a zsák szerű anyagoktól egészen a bőrökig. Megtalálható benne a nagyon kedvelt könnyen tisztítható, lemosható anyagok is. És végül az árról annyit, hogy vásárlóink elmondása szerint, akik már lejárták a lábukat ülőgarnitúrák, kanapék után, tehát tudnak viszonyítani, azt mondják, hogy ár-érték arányban teljesen megfelel az elvárásaiknak. A Végtelen Kényelem ülőgarnitúrák, kanapék vásárlása során nem kell felárat fizetni azért, hogy méretben megfelelő legyen, azért, hogy a szövetet kiválaszthassuk és még sorolhatnám. Ráadásul ezt az egészet megfejeljük egy dupla idejű garanciavállalással.

Kérjük, ossza meg velünk véleményét!

Copyright ©2013 Végtelen Kényelem