LMS kanapé

Az LMS kanapé fekvőfelülete egyedülállóan akár 200 x 215 cm is lehet, mint egy hatalmas franciaágy!

nyitható kanapé kinyitható kanapé Klasszikus kanapé

LMS kanapé széles ferde végződéssel. további részletek>>>

LMS kanapé kis karral, világos szövet kombinációval.
további részletek>>>

LMS kanapé “P” karral.
további részletek>>>

Ágynak nyitható kanapé Kanapé mindennapos alvásra. Kényelmes kanapé.

LMS kanapé kis karral, sötét-világos szövet kombinációval.
további részletek>>>

LMS kanapé nagy ferde karral.
további részletek>>>

LMS kanapé magas karral.
további részletek>>>

Modern kanapé. Trendi kanapé. Kanapé karok nélkül.

LMS kanapé kis karral, világos szövettel. további részletek>>>

LMS kanapé kis karral, osztott szövet kombinációval.
további részletek>>>

LMS kanapé kar nélkül.
további részletek>>>
Kanapéágy Sarokkanapé.  Design kanapé.

LMS kanapé kis karral, bőrhatású-szövet kombinációval.
további részletek>>>

 LMS kanapé kis karral, lábtartós elemmel, osztott szövet kombinációval.
további részletek>>>
 LMS kanapé “P” karral, 2 m széles fekvőfelülettel.
további részletek>>>

Az LMS kanapé hivatalos mintaterme a Kényelem Bútorház

A kanapé variálhatósága:

lms kanapé

Az LMS kanapé variálhatóságát a Végtelen Kényelem ülőgarnitúra családnál már megszokott elemválaszték és rugalmasság biztosítja. Két féle nyitási lehetőség áll rendelkezésre. Az egyik a keresztben ágyazható nyitási mód, ahol párhuzamosan fekszünk a fallal, és a fekvőfelület mérete  140 x 200 cm. Ebben az esetben a nyitás jellegéből adódóan egy méret létezik, a két méter széles ülésfelület. Azonban igény esetén más méret is elkészíthető, ami a fekvőfelület méretének csökkenésével járhat. A másik nyitási mód, a hosszan ágyazható megoldás már hatalmas mozgásteret biztosít. Ebben az esetben egy méter szélességtől akár két méter szélességig bármilyen méret elkészíthető. A hosszan nyitható kanapé fekvőfelületének hosszúsága 215 cm, a szélessége akár két méter is lehet, ami azt jelenti, hogy ennek a nyitható kanapénak a fekvőfelülete akár nagyobb lehet egy átlagos méretű franciaágynál. modern nyitható kanapéA variálhatóságot a rendelkezésre álló 8 fajta kar is biztosítja. A különféle formájú és méretű karokkal nem csak a kanapé kényelmét, használhatóságát, hanem a kanapé stílusát is könnyen változtathatjuk a teljesen modern kanapé összeállítástól a klasszikus kanapéig. A kanapé variálhatóságát tovább segíti, hogy két fajta párna választható hozzá. Az egyik fajta a szivacs párna, ami teljesen kocka, feszes és tartása van. A másik a lazább szerkezetű, puhább tömött párna, így mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbb párnázatot. Az LMS kanapé teljesen egyedi sajátossága, hogy karok nélkül is használható kinyitható kanapénak, nincs szükség a karokra a működéséhez. Ez olyan esetekben jelent előnyt, amikor a hely szűke nem ad lehetőséget a karok használatára.

A kanapé kényelme:

klasszikus kinyitható kanapéAz LMS kanapé család a Végtelen Kényelem család tagja, így a név kötelezi. Az ülőgarnitúrákhoz hasonlóan a nyitható kanapék adta lehetőségeknek megfelelően a maximális kényelemet nyújtó OptiCom ülésrendszerrel készítjük a kanapékat. A kényelmet az egyedi igényeknek megfelelően kiválasztott támla párna kiválasztásával lehet maximalizálni. A kanapé teljes kényelmét a megfelelő kar, végződés kiválasztásával lehet elérni. modern kanapéA rendelkezésre álló 8 fajta kar között megtalálható alacsony, magas, széles, keskeny, egyenes és ferde, így biztos, hogy mindenki megtalálja az igényeinek legmegfelelőbbet. Az LMS kanapé azonban nem csak ülésre használható, ugyanis a tervezésnél a fő szempont az volt, hogy a kényelmes ülés mellett, egy használható méretű, mindennapos alvásra alkalmas fekvőfelülettel rendelkező kinyitható kanapé készüljön. Az eredmény meglepő lett, hiszen egy olyan kanapé született, ami jól néz ki, kényelmes ülni rajta és akár egy hatalmas franciaágynak megfelelő fekvőfelületet biztosít.

A kanapé minősége:

A kanapé gyártásánál a Végtelen Kényelem ülőgarnitúra családnál alkalmazott gyártási technológiát és felhasznált alapanyagokat használjuk fel. Ez jó referencia a kanapék minőségét tekintve, hiszen a Végtelen Kényelem ülőgarnitúrákra a kötelezőnél hosszabb garanciát adunk pont a gyártási technológia és a felhasznált anyagok miatt. Az LMS kanapék ülése az OptiCom ülésrendszert rejti, és a bevonó agyag tekintetében is a Végtelen Kényelem ülőgarnitúráknál használt, válogatott bútorszövetek  állnak rendelkezésre.

nyitható kanapé

 Az LMS kanapé család elemeinek bemutatása néhány kép segítségével.

kanapé kar nélkül Az LMS kanapé magában kar nélkül is használható ágynak nyitható kanapénak.A kanapé variálhatóságát nyolc fajta kar biztosítja. A rendelkezésre álló karok lent tekinthetők meg. A karok felhasználhatók egyenként is, párban is, és vegyesen is.
Kanapé kar nélkül.
kanapé k1 kis ívvel kanapé k2 kis karral
Kanapé kis ívvel. (kar kódja: k1) Kanapé kis karral. (kar kódja: k2)
kanapé k3 magas karral kanapé k6 nagy ívvel
 Kanapé magas karral. (kar kódja: k3)  Kanapé nagy ívvel. (kar kódja k6)
kanapé k7 nagy karral kanapé k4 nagy ferde ívvel
Kanapé nagy karral. (kar kódja: k7) Kanapé nagy ferde ívvel. (kar kódja: k4)
kanapé k5 nagy ferde karral kanapé k8 p karral
 Kanapé nagy ferde karral. (kar kódja: k5)  Kanapé “P” karral. (kar kódja: k8)

 

Jöjjön el mintatermünkbe, vagy az Önhöz legközelebb eső forgalmazó üzletbe, és tekintse meg, próbálja ki, személyesen győződjön meg a kanapék kényelméről, használhatóságáról és a fekvőfelület méretéről.

(Indulás előtt érdeklődjön a forgalmazó üzleteknél, hogy szerepel-e már a kínálatukban az LMS kanapé!)

Tovább a mintaterem oldalára. Tovább a forgalmazó partnerek oldalára.