Áprilisban is ülőgarnitúra és kanapé akció.

Áprilisban is ülőgarnitúra és kanapé akció.

Túl vagyunk április elsején, tehát ez már nem áprilisi tréfa. Mint azt már megszokhatták, nem telik el hónap, hogy ne kínálnánk valamilyen kedvezményes kanapé vagy ülőgarnitúra vásárlási lehetőséget, és ez áprilisban sem lesz másképp. Szokták mondani, hogy a bevált dolgokon ne változtass, és most mi is ennek a jegyében járunk el.
Az akciók kialakításánál próbáltuk figyelembe venni, hogy milyen ülőgarnitúra és kanapé összeállításokat vásárolnak a legtöbbször, melyik szöveteket kedvelik a legjobban és így tovább.
Az elmúlt időszakban sikerült összeállítani egy olyan akciós csomagot, amiben minden ülőgarnitúrát vagy kanapét vásárolni szándékozó megtalálja a számítását. Ez az akciós csomag futott márciusban és folytatódik tovább április hónapban is.
Ennek keretében vásárolhat az érdi mintateremben kedvezményesen az LMS kanapé családból bármilyen összeállítást, és mellé még ingyenes szállítást is biztosítunk. Továbbá az Elegant ülőgarnitúra családot is jelentős kedvezménnyel lehet megvásárolni. Ezeken túl pedig a Végtelen Kényelem ülőgarnitúra család többi típusát a sávos kedvezménnyel kínáljuk.
Ha ülőgarnitúra vagy kanapé vásárlás előtt áll, akkor mindenképpen látogasson el a mintatermünkbe Érdre a Kényelem Bútorházba, vagy az Önhöz legközelebb eső forgalmazó partnerünkhöz és próbálja ki a Végtelen Kényelem ülőgarnitúrákat, kanapékat és vásárolja meg kedvezményesen.

További jó böngészést!
A Végtelen Kényelem csapata.

Kérjük, ossza meg velünk véleményét!

Copyright ©2013 Végtelen Kényelem